Re: nowy podział Tec Rec
Michał Kosut napisał(a):
Jeżeli chodzi o nasze programy w Chorwacji to teraz w listopadzie robimy Beta test nowych programów, więc będę miał więcej szczegółów na początku grudnia.
Czekamy więc niecierpliwie grudnia, mamy nadzieję przeczytać tu relację na ten temat.
Mam pytanie. Jak wygląda kwestia instruktorów, którzy zaczęli program wg starych wytycznych, a chcieliby skończyć program wg nowych. Chodzi mi o mnie, brakuje mi staży. Co mam zrobić by być aktywnym instruktorem TecRec. Pewnie lepiej ode mnie znasz mój casus.
Chciałbym wykorzystać spotkanie na tym forum do wyjaśnienia jeszcze jednej kwestii. Jesteś najmłodszym CD w Polsce i o ile się nie mylę na świecie. Gratulujemy! Wraz z Witkiem Śmiłowskim, najbardziej doświadczonym i bez wątpienia najlepszym CD w Polsce, prowadzisz... IDC? Instructor Development Coleage? Proszę, rozwiń ten temat. Wasza strona to
http://www.kursyinstruktorskie.pl/. Na stronie co prawda nie ma rewolucji, ale w rzeczywistości są. Proszę więc o komentarz dotyczący połączenia Waszych sił.
Ostatnie pytanie dotyczy cen. Mam kilku instruktorów, którzy zadają mi to pytanie. Chodzi nie tylko o cenę kursów, ale również o tzw. koszty dodatkowe (gazy, noclegi, wyżywienie, dojazd, etc.).
Pozdrawiam,
CB